Skip to main content

Boudewijn Naaijkens: een Nederlandse ontwerper uit Deventer met focus op de zintuigen & UX-/UI design.

Imagination should be used not only to escape reality, but also to use it in everyday life.

Boudewijn Naaijkens (1992) is een Nederlandse ontwerper, die in 2017 afstudeerde in Communicatie, Multimedia & Design te s’Hertogenbosch (NL). Na 10 jaar zijn Merk Makers studio (Dutchgraph®) in Nijmegen te hebben gehad is het tijd voor een nieuw tijdperk.

Een kijkje in mijn verleden…

Het verhaal van Boudewijn Naaijkens

Boudewijn, geboren te Geldrop (Brabant) is een gedreven professional met een passie voor creativiteit en technologie. Tijdens het behalen van zijn diploma in Communicatie, Multimedia & Design (CMD), lanceerde hij Dutchgraph®, een creatief bedrijf dat bekend staat om zijn merk makers en doordachte merkstrategieën. Na 10 jaar heeft Boudewijn besloten het roer om te gooien en met frisse ideeën Dutchplanet op te richten.

Naast zijn zakelijke inspanningen geniet Boudewijn van muziek maken, goed doordachte gamewerelden, ontwerp en struinen door de natuur.

Wonend in het idyllische Deventer, een stad doordrenkt van rijke historie en culturele pracht. Als een Hanzestad die bloeide in de middeleeuwen tijdens het Hanzeverbond, is in Deventer nog steeds de levendige handels- en ondernemersgeest zichtbaar. Met onder andere het Dickens festijn en Deventer op Stelten laat Deventer daarnaast zien op welke manier zintuigen op talloze manieren geprikkeld kunnen worden.

Nieuwsgierig naar zijn expertises? Check dat hier!

Waar ik heb gewerkt

2020 - Heden
Dutchplanet - Imagineer
2013 - 2023
Dutchgraph® - Brand Director
2018 - 2019
Avans Hogeschool - Docent / Projectbegeleider CMD
2014 - 2020
Bever - Outdoorspecialist

Imagine a world … 

Imagine a world … 

Imagine a world … 

Imagine a world … 

Imagine a world … 

Imagine a world …